Operatie Hamerslag / Heavy Metal Quest

Jij en je groep dappere avonturiers bevinden zich plotseling in de mysterieuze wereld van Heavy Metal. Het stikt hier van de vreemde figuren en boze geesten, verstopt over de hele wereld. Het gevaar bestaat dat deze vreemde figuren zich samenspannen en de wereld van Heavy Metal overnemen. Gelukkig ben jij hier, want je verjaagt ze door opdrachten te doen.

Een spannende reis door de collectie Klok

Voor meerdere kleine teams

Je competitie start met een trailer-movie en uitleg door de rondleider. Daarna gaat ieder team zelf aan de slag in de museumzalen.
Elk team krijgt een iPAD te leen, een schatkistje met drie slotjes en een antwoordformulier. Een app op de iPAD neemt je als team mee op reis en stelt je vragen. Beantwoord de vragen goed en je vindt de codes die je nodig hebt om je schatkistje open te maken.
Het team dat als eerste het kistje open krijgt, vindt de code waarmee de koffer van de rondleider opengemaakt kan worden, waarna de winnende hamerslag gegeven kan worden.

Voor wie:
Voor 10 jaar en ouder.
Voor groepen tussen de 8 en 40 personen. De totale groep wordt ingedeeld in min. 2 en max. 8 teams.
Duur:
afhankelijk van de snelheid van de teams duurt het spel tussen de 3 kwartier en 1,5 uur

Reserveren:
Voor Operatie Hamerslag is begeleiding door een museummedewerker nodig. Vooraf reserveren  bij museum Klok & Peel is dus nodig.
Naast de normale museumentree per persoon geldt een tarief per groep voor Operatie Hamerslag.
Zie op de pagina bij toegangsprijzen  onder het kopje ‘Rondleidingen’