Museum Klok & Peel weer bij Leukste Uitjes 2024

Museum Klok & Peel in Asten heeft dinsdag 16 januari weer een podiumplek veroverd in de race naar de felbegeerde titel ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’. In de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje 2024’ behaalde het Astense museum dit keer brons. Het goud was voor het Boerenbondsmuseum Gemert en het zilver voor Dierenpark Zie Zoo in Volkel. Daarmee toont Oost-Brabant zich opnieuw een zeer aantrekkelijke regio voor daguitstapjes.

 

Museum Klok & Peel presteert al jaren op rij uitstekend in de wedstrijd van de ANWB. De prijzenkast is sinds 2015 gevuld met vijf gouden (2015, 2017, 2018, 2019 en 2022) en twee zilveren (2020, 2021) awards. In 2023 behaalde het museum net geen ereplaats, maar dit jaar komt er met brons opnieuw eremetaal naar Asten toe.

Directeur Frans Eliëns toonde zich na de uitreiking in zijn nopjes met de bronzen award. “Het is ronduit een fantastische prestatie dat ons museum, dat al zeven keer eerder in de prijzen viel, opnieuw wordt erkend als een favoriet uitje in de provincie. Een dergelijke goede beoordeling is alleen mogelijk wanneer alle betrokkenen – het bestuur, de medewerkers en de vrijwilligers – trots zijn op hetgeen we als museum willen uitstralen.”

“Bij ons,“ vervolgt Eliëns, “draagt iedereen bij aan klantvriendelijkheid, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een aantrekkelijk aanbod. Museum Klok en Peel blijft een bron van inspiratie, kennis en plezier voor iedereen die ons bezoekt. En dat wordt beloond met de waardering van onze bezoekers. We gaan voor nog vele succesvolle jaren!

Afbeelding: De prijsuitreiking van het Leukste uitje van Brabant. Van links naar rechts: vertegenwoordigers Boerenbondsmuseum Gemert (gouden award), Dierenpark Zie-ZOO (zilveren award) en Museum Klok & Peel (bronzen award). © ANWB

Deel op: