Rondleiding

Ontdek en ervaar: Luister naar de bijzondere verhalen over de collecties. Met de rondleiders ‘Klok’ en rondleiders ‘Peel’ ontdek je het verhaal van de grootste verzameling luidklokken ter wereld en de natuur- en cultuurhistorie van de Peel. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Tussen de rondleidingen door kun je genieten van een hapje of drankje in het gezellige museumcafé of op het buitenterras.
Bekijk de actuele prijzen voor een rondleiding hier.

Audiotour

Wil je graag op eigen gelegenheid en eigen tempo rondlopen door het museum en toch alle wetenswaardigheden kennen? Dan kun je bij de receptie een QR-code scannen voor de gratis audiotour. Ze zijn beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Engels  en Duits.

Avontuurlijk aangelegd

Operatie Hamerslag / Heavy Metal Quest: Jij en je groep dappere avonturiers bevinden zich plotseling in de mysterieuze wereld van Heavy Metal. Het stikt hier van de vreemde figuren en boze geesten, verstopt over de hele wereld. Het gevaar bestaat dat deze vreemde figuren zich samenspannen en de wereld van Heavy Metal overnemen. Gelukkig ben jij hier, want je verjaagt ze door opdrachten te doen.

Ontdek De Peel

Museum Klok & Peel is ook een uitstekend beginpunt voor het verkennen van de omgeving en De Peel.
Je kunt het Spreukenpad door Asten lopen (ca. 2 uur). Het pad is 4 kilometer lang en rolstoelvriendelijk.

Jan Paagman sterrenwacht

Voor een groepsbezoek aan de Jan Paagman Sterrenwacht en/of het Pieterse Planetarium, aan de overkant van het museum, is het wenselijk tevoren te reserveren. Zie hiervoor www.sterrenwachtasten.nl. Entree volwassenen/kind € 4- p.p met een minimumtarief per groep van € 50,-.

Groepsbezoek en arrangementen

Stel zelf je dag samen in Museum Klok & Peel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier.