Aanbod

Schoolklassen zijn van harte welkom in Museum Klok & Peel. Voor elke leeftijd of ontwikkelingsniveau zijn er verschillende bezoekmogelijkheden. Het aanbod sluit aan op diverse kerndoelen en leergebieden en vormt daarmee een leuk en leerzaam uitje.

Tof en leerzaam bezoek voor alle leerlingen

Breng een bezoek aan de afdeling ‘Klok’ en ontdek de boeiende wereld van de Luid- en speelklokken van vroeger en nu. Er is aandacht voor taal, muziek, geschiedenis en techniek.

Bezoek je de afdeling ‘Peel’, dan maken leerlingen kennis met de dieren van de Peel. Ze ontdekken dat het landschap van de Peel steeds veranderd is. Er is aandacht voor taal, natuur, geschiedenis en aardrijkskunde.

Aanbod PO, VO en VMBO

Maak in het menu aan de linkerkant een keuze uit het actuele aanbod of mail ons voor een programma op maat.

Ook via Museumschatjes of Museumschatten (Erfgoed Brabant)kan het museum bezocht worden. Daarbij kun je ook gebruik maken van ons onderwijsaanbod.

Rondleiding ‘Klok’ of ‘Peel’

Een rondleiding ‘Klok’ of een rondleiding ‘Peel’ kan op diverse niveaus aangeboden worden. Ook kan indien gewenst een specifiek onderwerp de nadruk krijgen.

Neem gerust contact met ons op

Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat. Hier kun je ook terecht voor reserveringen: info@museumklokenpeel.nl