Langs de Aa-oevers: lezingencyclus over ontwikkeling beekdal Aa-Zuid

Voor dit herfst- en winterseizoen organiseren de erfgoed-instellingen van de gemeenten Deurne-Asten-Someren, het RHCe en Museum Klok & Peel weer een gezamenlijke lezingencyclus. Geïnspireerd door het duurzaamheidsproject Beekdal-ontwikkeling Aa-Zuid (Waterschap Aa en Maas) vertellen vier sprekers over de betekenis van de Aa door de eeuwen heen. 

De lezingen worden gehouden op de maandag 3 oktober en 21 november 2022 en 16 januari en 13 februari 2023, hetzij in Soc. Cult. Centrum Den Draai aan de Blasiusstraat 2 in Zeilberg (Deurne), hetzij in Museum Klok & Peel, Ostaderstraat 23 in Asten. Ze beginnen steeds om 20.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur. 

Verder is er in het kader van de lezingencyclus op zaterdag 15 oktober vanaf 10.00 uur een excursie bij de Kilsdonkse Molen, Kilsdonkseweg 4-6 in Heeswijk-Dinther (eigen vervoer!).

Deel op: