Toerismepoort: het ideale vertrekpunt voor fietstochten in de regio

Museum Klok & Peel is een goede start voor iedereen die De Peel wil ontdekken. Met mooie illustratieve borden wordt de fietstoerist aangespoord op pad te gaan, bijv. de Death Valley Fietsroutes (ruim 400 kilometer!) of de Liberation Route Asten.

Er zijn ook routebeschrijvingen verkrijgbaar om mee te nemen.  Deze zijn (deels gratis) verkrijgbaar in de museumwinkel.
Start of sluit af met koffie en vlaai in het Museumcafé

Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij het museum. Ook kun je je fietstocht starten of afsluiten met koffie en vlaai in het gezellige Museumcafé met buitenterras (café en terras zijn vrij toegankelijk).

Laadpaal voor e-bikes en meerfiets oplaadpaal met zonnepaneel
Bij de receptie van het museum is een ANWB fietsreparatiekist te leen, bij de parkeerplaats bevindt zich een laadpaal voor elektrische auto’s en in de buurt van de museumentree kunnen elektrische fietsen worden opgeladen.

Deel op: